Alla inlägg den 1 september 2009

Av Xera - 1 september 2009 21:13

Har varit i en skog långt borta idag - inte för att plocka svamp men för att se hur det stod till på lingon fronten. Nu hittade jag inga lingon men lite blåbär och lilla hjärtat är så duktig och lägger sig ner så fort jag börjar plocka.


Charli var så duktig när jag plockade hallon, det räckte att jag plockade några och la i en korg och så sa jag åt honom att vakta och så tog jag nästa korg och började plocka och han låg så fint och såg till att korgen hade det bra!


Vår vitprickiga hund var väldigt duktig på att vakta bullfat och såg inget annat än just detta fat.


Som sagt det kommer att bli en väldigt bra hund av Xera, det är redan en bra hund men visa kanter måste fasas av - tänker speciellt på rådjurskanterna

Av Xera - 1 september 2009 21:04

Xera och jag har varit på en lite resa och ordnat upp saker; blodprover, köpt beställt halsband - nu har hon ett exat lika dant som tidigare, halvstryp i tyg, och sedan hämtade vi den lagade spegeln!


Sune tyckte spegeln var fin och fixade till den exta billigt och det tackar jag för - han hade till och med gjort rent den! Skämdes nästan när jag lämnade in den och såg hur smutsig den var efter alla år på väggen - tiden på bordet, såg jag inte hur smutsig den var ; ))


Sedan började jag sannera i en sluttning i trädgården - man får betala dyrt för att man inte håller efter hela tiden och att bryta ben och rygg - det betalar sig dyrt. Hoppas verkligen att vädret håller i sig så att jag kan fortsätta mitt trädgårdsjobb

Ovido - Quiz & Flashcards