Alla inlägg den 4 mars 2009

Av Xera - 4 mars 2009 20:24

Nu är här ganska kaotiskt – husse är på sjukhuset och de har lagat hans huvud än en gång och hundarna, både vår – Xera, och lånehunden är extra klängiga och jag är inte helt bekväm – undrar om han överlever utan att det blir fler bestående skador.

 

Annars har jag haft det så trevligt, Bauhaus säljer 5 fröpåsar för 10 kronor – gissa om jag köpt på mig – 50 stycken. Som sagt jag har sparat/tjänat/slösat bort en massa pengar och så måste jag ju skicka vidare till vänner, nära och kära så helt billigt blir det inte men vad gör man inte för odlarglädjen.

 

Xera är helt underbar och så lättlärd att det är en enorm glädje att vara hennes matte – utan henne tror jag inte att jag skulle ha orkat den sista tiden.

 

Väldigt roligt var det när vi hade besök som skulle gå ut med storasyster Chiva.

 

Chiva fick på sig koppel men så hände något och där stod hunden med ett koppel – vad tror Ni Xera gjorde? Självfallet tog hon tag i kopplet och gick iväg med hunden ; )) och Chiva följde snällt med. Inser att det inte går att förmedla men jag skrattade glatt och länge men när jag väl hämtat kameran blev Xera blyg och satte sig bara – hon har ju fått lära sig att när jag ska ta kort ska hon ligga/sitta fint.

 

I helgen var vi på besök i stora staden hos dottern – detta bara Xera älskar, att gå i Haga. Men vi träffade även avlägsna bekanta till Xera och hon skötte sig så fint och fick så många komplimanger – hon är en drömhund och på lördag ska vi gå på kurs men först och främst så ska vi träffa våra kompisar.

 

Nämnde jag att vi saknar husse?

Ovido - Quiz & Flashcards