Alla inlägg den 15 juli 2009

Av Xera - 15 juli 2009 21:32

Funderar mycket på det där hur föräldrar hanterar rättvisa mellan sina olika barn - är det milimeterrättvisa eller har alla föräldrar sina favoriter?



Av Xera - 15 juli 2009 20:52

Idag har vi varit på kalas och själfallet var Xera med, var hon även förra året, då tog vi tåget ner till Göteborg men idag tog vi bilen, det är ju så dyrt att åka tåg!

Xera tycks ha kalasvana, sköter sig så väldigt bra, sitter snällt stilla och sa inte ett ljud, luktade bara lite i buskarna vi gick förbi - det bor många katter på gården där vi firade.


Det var en massa folk och ännu fler som sprang omkring och hundar som som passerade - Xera bara satt snällt men när någon kom fram slickade hon dem vänligt och lät sig behandlas av alla - hon är helt otroligt duktig på att gå på kalas, mitt hjärta.


Det var dottern som tog kopplet och gick i förväg till bilen  men några mil på väg hem undrade husse om vi glömt hunden - hon sov djupt - de är jobbigt att gå på kalas

Av Xera - 15 juli 2009 20:50

Den gröna bilen har blivit styrmoderligt behandlad av mig sedan husse blev sjuk, den har mest fått stå stilla, så bromsarna har rostat sönder. Har fått ett kostnadsförslag och kan väll säga som så att speceillt glad över slutsumman blev jag inte men tid är beställd

Ovido - Quiz & Flashcards