Alla inlägg den 14 maj 2009

Av Xera - 14 maj 2009 20:20

Vi tränar att inte hoppa på besökare och träningen ger resultat – helt förstummad över att hunden lyder mig, kan det bero på att vi tränat så mycket de sista dagarna?

Fast när vi var ute idag på träningspromenad gick det inte så bra – det var ett rådjur som smög på oss så Xera var på helspänn hela tiden – VILLE jaga men fick inte, hade koppel på sig

Av Xera - 14 maj 2009 20:14

mot vissa leverantörer av kolsyrepatroner.

Två gånger i rad har jag köpt patron i en ICA butik i lilla staden och varje gång har apparaten uppfört sig konstigt, så knepigt att jag trodde den var sönder och fort tog den slut också!

Idag köpte jag ny patron på elaffären i ännu mindre samhället och nu har jag en fungerande manick – så bra! Att jag inte behövde köpa ny

 
Av Xera - 14 maj 2009 20:06

Pallkragarna är på plats, alla sju, fast då ser jag ju att det borde införskaffas minst lika många till men det får bli ett annat år, om vi bor kvar här då.

 

Xera älskar att stå i dem, kan det bero på att de är fyllda av bauhaus kogödsel? Sak samma hon är trädgårdsintresserad men lyder och går därifrån när man säger åt henne – kors i taket!

 

Sedan har ju den unga damen förkärlek för smålökar, typ pärlhyacinter och liknande – det är tydligen en delikatess, hennes åsikt.

 

Potatisen är ju förgrodd enligt konsten regler så de ska sättas i morgon, om jag hinner rensa bort ogräset – allt tar tid och speciellt när man har en villig hjälpreda.

 

Morötter är sådda, de orange, de svarta får jag förbereda för först. Persiljan är i en pallkrage och purjolöken är även den i jorden.

 

Har inte tid att sitta här

Ovido - Quiz & Flashcards