Alla inlägg den 15 maj 2009

Av Xera - 15 maj 2009 21:12

Detta tips hittade jag någonstans, var har jag glömt men så bra att jag vill dela med mig av det.


Behöver man en extra kyl kan man fylla braspannan med kylklampar och sedan ställa plåtar med sådant som ska förvaras i kylen ovanför och enligt författaren ska kylan hålla något dygn eller hur det nu var - kanske något för Er?

Av Xera - 15 maj 2009 21:05

Måste ju i jorden, inser att vi får gå upp med ljuset i morgon och att sedan vakta Xera.

Vet inte om hon är speciellt förtjust i att gräva upp potatisar, lök är mer hennes grej. Gissa om hon älskar pallkragarna med sättlök ; ))


Förra våren då hon bara var liten liten valp käkade hon väldigt många pärlhyasintlökar - de var delikatesser enligt henne.


Som sagt Xera vet vad som är förbjudet och inte men vet också när matte ser henne och har lärt sig hur man gömmer sig i en pallkrage - leker jord ; ))


Att hon tycker potatis och deras blast är rolig vet jag ju, satte en hel del potatis i mjölpåsar och sedan mjölkkartonger - de flesta har Xera strimlat, mitt hjärta är fortfarande en marrodör men blir bättre, för varje år så vi har framtiden att se fram emot och vägen dit är kantad med våra trevligheter och även det som är jobbigt

Av Xera - 15 maj 2009 19:47

Vi skulle träffat hundkompisarn idag men så blev det förhinder och vi bestämde att ses på söndag istället -vi ska träna tillsammans, förhoppningsvis ska jag kunna göra inkallningar när de andra två är närvarande - hoppas kan man ju ; ))


Matte har bestämt att Xera inte får umgås med Dundra mer innan inkallningskursen är klar, den 2:e juni. Det blev så fel att de lekte tillsammans och inget annat och att jag sedan krävde att hon skulle bry sig mer om mig än trevliga Dundra när vi var på kursen ; ))


Självfallet ska hunden klara av det men det förutsätter ju att den har en ägare som aktiverar sin hund och hoppar matte fram på gips och husse ligger på sjukhus så tar gärna en hundkompis för stor plats. Annars så mår hunden bra och nu när husse flyttat hem är hon så mycket lugnare

Av Xera - 15 maj 2009 19:42

Viljan fanns men istället oljade jag staketet till altanen och på samma gång umgicks jag med husse. Fick ont i huvudet, säger inte om det berodde på oljelukten eller hans tjat ; ))


Måste få tid till att sätta potatisen i morgon. Har ett antal spänner och även mjölkkartonger och sedan har jag fått tips om ett jättebra sätt att förgro potatis men så måste jag ju få tid att gräva ner den också.


Men nu kommer jag på att jag planterat om både blomstertobak och även tomat och paprika/chili och liknande plantor så helt har inte trädgården fått stå tillbaka denna dag.

Ovido - Quiz & Flashcards