Alla inlägg den 4 juni 2009

Av Xera - 4 juni 2009 20:38

Dels för att det regnar, är bra för solrosorna jag planterade igår.


Sedan har jag nästan inte alls ont i ryggen och slutligen har jag en underbar hund.


Att husse ska få börja på träning gör mig inte ledsen heller och så startar snart vår kantarellsökskurs, enda smocken är tiden 19 - 21, hur ska vi orka vara vakna så länge!!!!

Av Xera - 4 juni 2009 19:59

Xera var med in till den något större staden idag, medan husse var upptagen av sin träning gick hon och jag en promenad, stötte på en hund som bara kröp ihop på marken när han såg Xera. Matte berättade att han var så rädd för andra hundar. Jag sa att Xera behövde han inte vara rädd för - hon är så snäll och det upptäckte han själv. Hunden hoppade upp och fram mot Xera och lät av glädje och sedan hade matten svårt att få med sig honom - han bara ville umgås med Xera. Matten var full av beundran över "min harmoniska hund", att hon gav sådana lugnande signaler till en hundrädd hund, så hade han aldrig tidigare reageat på annan hund.


Sedan träffade vi en massa barn som var på väg hem från sin friluftsdag. Ena fröken skrek åt barnen att de skulle ta det lugn - inte springa så och vifta så med armarna - Xera brydde sig inte speciellt, den färska hästskiten var mer spännande ; ))

Av Xera - 4 juni 2009 19:57

De har hotat oss med regn och det såg ut som om det skulle komma en massa men det kom av sig så jag får gå ut och vattna de plantor jag satt, de Xera sedan satte sig på.

Ovido - Quiz & Flashcards