Alla inlägg den 5 juni 2009

Av Xera - 5 juni 2009 21:45

I dag har Xera haft fint besök - gissa om hon njöt av all lek.


Vi tog en lång runda idag och pratade med fårbonden, han som fått så många får rivna av vargen och fick lov att gå genom hagarna även om fåren är där - bara hunden är i koppel och vi stänger grinden efter oss. Bra! men är tveksamt att jag skulle våga, är ju rädd för får, är det är stora flockar i alla fall.


Han menade att hans får är hundvana och det är de ju, Svante har suveränt duktiga vallhundar och brukar annordna tävlingar i vallning på hög nivå, SM eller så.


Sedan har vi pratat med postis i dag och han rodnade lite lätt när jag framförde Xeras kritik mot hans sätt att framföra motorfordon. Xera har inget emot postbilen som sådan, är det någon annan än postis som kör den bryr hon sig inte men är det han som kommer gasande så ... Han hade redan förstått och har saktat ner så fint de sista dagarna - även gamla hundar kan vara läraktiga, helt klart.

Av Xera - 5 juni 2009 21:43

Inte blev det mycket av det och det är ju skönt för dem som vill vara ute.


Själv kan jag inte vara ute, här är för mycket knott, fast det är ju egentligen inget att hetsa upp sig över, man bara sprutar lite gift här och där och så trotsar man alla odjur

Ovido - Quiz & Flashcards