Alla inlägg den 20 juni 2009

Av Xera - 20 juni 2009 20:43

Att gå hundpromenad.


Skulle iväg på besök idag så jag tänkte bara ta en kort promenad med varje hund men drog iväg med Xera och blev borta väldigt länge. Vi kom inte iväg så tidigt, någon gång kring 10 men det var dödstyst överallt - inte en människa och inte en bil.


Vi mötte två ungdjur, på avstånd och sedan dröjde det minst en timme tills vi såg en man i ett fönster på skogstorpet - han ser ut som någon från Gamla testamentet och är alltid så bister att vi skyndade förbi huset. Men sedan drog det ihop sig , först en massa ungdjur. Då går vi på en smal stig där det finns hagar på båda sidorna och det är lite läskigt när det är djur på båda sidorna - tycker både jag och hundar.


Xera fick väldigt bråttom men passade på att pussa en söt sak - det var tydligen någon som signalerade att den var snäll för sedan skyndade hon förbi resten av gänget.


När vi kom ut på stora vägen var det fullt liv, både bilar, folk och en hund på rymmen - hoppas den hittade sin ägare fast då vi möttes var den på egen utflykt och hade inte minsta lust att ge sig iväg hem igen.


Senare var vi på bilutflykt till en större ö och besökte släkten - trevligt.

Ovido - Quiz & Flashcards