Alla inlägg den 23 juni 2009

Av Xera - 23 juni 2009 21:09

Men självfallet inte.

Det är varmt och hon gör inte mycket väsen av sig men sköter sig givetvis perfekt - de vart väldigt impade på bilbesiktningen - hon är en behaglig hund, mitt hjärta

Av Xera - 23 juni 2009 20:41

Han är så gullig Per ved och inte hade han höjt priset sedan förra året men hans flak, samma som förra året, rymmer fler kubik i år ; ))


Sak samma det är sådant man får ta och veden vi fick förra året var bra och nu kom ju första lasset så tidigt att jag hinner med det och de kommande innan vintern - ryggen är snart helt ok, eller så har jag vant mig vid att ha ont, har jag ju gjort tidigare

Av Xera - 23 juni 2009 20:22

Det kan vara väldigt svårt - min erfarenhet.


Minns inte varför jag inte kom till skott och besiktigade den blå bilen innan det blev körförbud men kanske var det så att det inte fanns några tider. När den sedan äntligen skulle dit så behagade Astrid inte att starta ; ((


Det var ju lite probem med batterie och svårigheter att få upp motorhuven, för att sätta in det nya batteriet, men allt ordnades med hjälp av bärgaren och sedan började jag jaga ny tid.


Hittade en tid i liten stad i närheten men när jag kom dit fanns ingen bokad tid!! Bara att åka hem och undra vad som gått snett, är ju inte så van vid att boka tid via nätet och tydligen hade jag gjort något fel.


Bokade en ny tid och denna gången fixade jag skrivaren och skrev ut - så att jag hade svart på vitt när den skulle in och var, idag strax efter lunch.


Men problemen startade redan innan. Fick en räkning från ett inkassoföretag i dag - på utebliven bokad tid, gånger två. Första tiden gällde en bil jag inte känner och nästa Astrid.


Ringde och gissa om jag blev utskälld och så fick jag veta att jag skulle ringa ett annat ställe - har jag försökt göra ca. tio gånger men de har inte tid att tala med mig, måste kanske betala för att slippa indrivning, både för Astrid och den obekanta bilen - det är inte lätt detta med bilar.


Var alltså och besiktigade bilen i dag - fick en anmärkning - det var tomt på spolarvätska!!! Att glaset på blinkersen saknades - brydde man sig inte om då lampan fungerade!!!


Sedan påpekade man att det var dåliga lampor, att de snart skulle gå sönder, samma sak sa polisen när de stoppade mig i slutet av oktober förra året - än fungerar lamporna men de går nog sönder snart - de säger ju så ; ))


Åkte direkt till verkstaden och bokade tid för byte av blinkers - det är bäst att ha ett glas framför och bad dem även att byta lamporna som var dåliga - killen förstod inte vad jag menade, han sa att antingen fungerar lamporna eller så gör de inte och jag som är totalt novis när det gäller bilar håller med honom.

Ovido - Quiz & Flashcards